Krantenbericht Baarnsche Courant 40-05-2019

MTH open bij De Geeren
Tennisvereniging btv De Geeren, de gezelligste vereniging van Baarn, maakt zich de komende maand weer op voor het jaarlijkse MTH open dubbel toernooi. De laatste week van juni, tijdens het toernooi, bieden wij u dagelijks een culinaire proeverij aan. Deze proeverij wordt mogelijk gemaakt door diverse sponsoren!  Buiten deze smakelijke verwennerij zullen er ook allerlei andere activiteiten plaatsvinden, aan alles wordt gedacht. In het weekend zorgen we bijvoorbeeld voor een sportmasseur. Heeft u tijdens het toernooi een nieuwe bespanning nodig, wordt dat voor u geregeld. Waar vorig jaar het aantal inschrijvingen net voor de magische grens van 300 bleef haken, verwachten we voor de editie van 2019 dat aantal te kunnen overtreffen. Inmiddels en dan schrijven we dinsdag 28 mei 2019 hebben we 150 inschrijvingen.
Het toernooi start op zaterdag 22 juni en eindigt op zondag 30 juni 2019 met de finaledag. Inschrijven voor dit toernooi kan via www.mijnknltb.nl  en staat open voor deelnemers met een speelsterkte van 4 t/m 9 in de categorieën heren-, dames- en gemengd dubbel 17+. De deelnemers worden eerst in poules ingedeeld waarin ze zich kunnen kwalificeren voor het afvalschema. Inschrijving is mogelijk tot en met zondag 16 juni 2019 of bij het eerder bereiken van het maximaal aantal deelnemers.
Het toernooi heeft net als de voorgaande 4 edities MTH accountants en adviseurs als hoofdsponsor. Ook onze jarenlange co-sponsor Nefkens Koot Peugeot ontbreekt dit jaar niet. Naast deze sponsoren zijn er nog diverse bedrijven welke een tennisbaan voor deze week geadopteerd hebben. Verschillende Baarnse restaurants en ondernemers verzorgen de culinaire proeverijen, niet alleen voor de deelnemers maar ook voor hun supporters! Voor de deelnemers staat er dit jaar wel een hele mooie en goedgevulde ‘goodiebag’ klaar. Alleen daarvoor moet je eigenlijk al inschrijven. Laten we niet vergeten dat zonder de steun van de lokale ondernemers het niet mogelijk is om dit toernooi te organiseren. Een toernooi waar verwennen van onze deelnemers voorop staat!

Programma gedurende het toernooi
Zaterdag 22 juni, ‘IJskoud, altijd verrassend verfrissend’  De Smaecken van Hamelink
Zondag 23 juni, ‘een zoete streling voor de tong’  Banketbakkerij Veldhuizen
Maandag 24 juni, ‘culinaire  hoogstandjes’  Restaurant Greenfields
Dinsdag 25 juni,  ‘heerlijke oosterse proeverijen’  Chinees restaurant Peking
Woensdag 26 juni, ‘de betere bites’  Dorsthuys Demmers
Donderdag 27 juni, ‘Italiaanse delicatesse’  Cosa Cucina & Wine Bar
Vrijdag 28 juni, ‘swingende hapjes’  BBQ &Catering Service het gooi.nl
Zaterdag 29 juni, ‘Haring happen’ en korenwijn van Mitra Baarn
Zondag 30 juni, finaledag, ‘Zalige Zalm’ en wijnproeverij Mitra Baarn

De feestavond op vrijdag 28 juni wordt muzikaal omlijst door Claudio en Marlies. Gezien het succes van vorig jaar zullen de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan. Tijdens deze avond vindt voor de aanwezige deelnemers een gratis loterij plaats. Op de finale dag zal Rox van Driel, vertolker van het Nederlandse lied, voor de prijsuitreiking een optreden verzorgen.
Btv De Geeren ziet u graag op het park als deelnemer of als toeschouwer tijdens deze 5e editie van het MTH open dubbeltoernooi.

Krantenbericht: Baarsche Courant 03-05-2019

MTH open dubbel tennistoernooi 2019

Het MTH toernooi wordt dit jaar tussen zaterdag 22 en zondag 30 juni door tennisvereniging btv de Geeren georganiseerd. De inschrijving voor dit toernooi voor dames-, heren-, en gemengd dubbels kan via www.toernooi.nl en is geopend. Op de site van de KNLTB kunt u ook de voorwaarden voor inschrijving lezen.
Inmiddels hebben zich al 65 deelnemers aangemeld.

Door sponsoring van MTH, Nefkens Koot Peugeot en andere Baarnse bedrijven beloofd het weer een geweldige tennisweek te worden met dagelijks culinaire proeverijen aangeboden door onze sponsoren.

Naast tennis staat ook ontmoeting en gezelligheid centraal bij dit toernooi. Een leuke feestavond en spetterend finaleweekend met live muziek en een verloting wordt de deelnemers aangeboden. Dat wil je vast niet missen!

Organiseren en deelnemen is een feestje, schrijf je dus ook in met je partner en help ons het doel van minimaal 300 deelnemers te halen. De organisatie gaat er evenals andere jaren weer voor!

MTH open dubbel tennistoernooi btv de Geeren (krantenartikel 06-06-2018)


De laatste week van juni is het tennispark van btv de Geeren traditioneel het toneel voor het MTH open dubbel toernooi. De Baarnse vestiging van MTH accountants en adviseurs is al enkele jaren hoofdsponsor van het goed georganiseerde en vooral gezellige tennistoernooi. De samenwerking met alle sponsoren, het concept van het toernooi en de organisatie van vrijwilligers staat met een vaste commissie als een huis. Het toernooi staat hoog aangeschreven en weet zich ieder jaar verzekerd van een groeiend aantal deelnemers uit Baarn, de omliggende gemeenten, maar ook vanuit de regio.

In dit artikel geven wij u een kijkje (meer…)

Zeer succesvol MTH tennistoernooi (krantenartikel 5-7-2017)

 

Vorige week zaterdag startte het MTH Open dubbel tennistoernooi bij btv de Geeren met regen. Zoals de finaledag in 2016 eindigde, begon het toernooi in 2017. Met slechte vooruitzichten en weersvoorspellingen hield de organisatie zijn hart vast.
Bijna wilden we dit toernooi al dopen tot het “Midzomerregentoernooi”, maar de weergoden bleken ons dit jaar toch goed gezind. Wel buien op sommige speeldagen, maar dankzij het goede werk van de eigenaar en groundsman van het tennispark De Geeren zijn er slechts 8 partijen in de hal gespeeld.

De statistieken: 12 categorien in dames dubbel, gemengd dubbel, en heren dubbel, in de klasses 5,6,7 en 8. Totaal 240 wedstrijden, waarvan (meer…)

Gezelligheid troef bij MTH toernooi (krantenartikel 28 juni 2017)

Afgelopen weekend hadden we twee geweldige draaidagen op het open MTH toernooi bij de Geeren en van maandag tot woensdag konden op een enkele wedstrijd na op woensdagavond ook alle partijen buiten worden gespeeld.
Het is gezellig op het tennispark van btv de Geeren. Afgelopen weekend hadden we de vinylbrothers die leuke plaatjes uit de 80 Ties en 90 Ties draaiden. Inmiddels zijn er 120 partijen in het toernooi gespeeld en wordt er al doorgepland voor de kwartfinales.
Elke avond is er wel wat te doen op de Geeren, lekker verwennerijen (meer…)

Krantenartikel 12-06-2017

MTH Open dubbel tennistoernooi 2017

In de laatste week van juni wordt het jaarlijkse MTH open dubbel toernooi bij btv de Geeren gespeeld. Zoals al eerder in deze krant werd aangekondigd start het toernooi op zaterdag 24 juni en worden de finales gespeeld op zondag 2 juli 2017. Inschrijven via toernooi.nl kan nog t/m zondag 18 juni voor de categorieën 5 t/m 8 (allen 17+) Bij genoeg aanmeldingen voor de categorie 4, wordt ook dit onderdeel aan het toernooi toegevoegd. De organisatie heeft zich dit jaar voorbereid op 250 inschrijvingen. Op dit moment zijn we al ruim de 150 inschrijvingen gepasseerd. Wilt u meedoen aan dit gezellige dubbeltoernooi, schrijft u dan snel in!

De hoofdsponsor MTH heeft zich voor de komende 3 jaar opnieuw verbonden aan  het toernooi. Daarnaast is ook Nefkens Koot Peugeot dit jaar weer een belangrijke sponsor. Geweldig om deze bedrijven achter dit toernooi te hebben staan! Zonder sponsoring van de Drukkerij uit Baarn zou de communicatie middels drukwerk niet geslaagd zijn en daarom zijn we ook deze sponsor dank verschuldigd.  De sponsor No Name Events ondersteunt ons al enkele jaren fantastisch op facilitair gebied. Ongekend!

Het thema van het MTH toernooi, waarbij sport en ontmoeting hand in hand gaan met gezelligheid, lekker eten en drinken, is ” een Culinaire reis ” Dat wordt op de speeldagen en avonden mogelijk gemaakt door de inspanningen van diverse baarnse restaurants en bedrijven.  Zaterdag 24 juni zullen er lekkernijen van Veldhuizen Banketbakkerij aan u worden aangeboden en zal de viskraam  op het park aanwezig zijn.  Zondag 25 juni zal de Smaecken van Hamelink de dag omlijsten. We zijn benieuwd wat Abel nu weer heeft uitgevonden!  Restaurant Greenfields opent maandagavond 26 juni als eerste restaurant haar culinaire deuren. Er zullen die week nog vele volgen. Op dinsdag 27 juni zal Restaurant Peking heerlijke Oosterse gerechten presenteren.

Het toernooi is dan halverwege en de meeste poulewedstrijden zijn gespeeld. Toeschouwers, maar ook deelnemers, die niet door zijn naar de afvalschema’s  hoeven zich de rest van de week niet te vervelen, met op de woensdag de Hollandse muziekavond. Onze nieuweling Restaurant Eemlust zal haar kookkunsten aan u tentoonstellen.  Donderdag 29 juni zal Cosa Cucina Wine Bar samen met Italiaanse muziek de mediterrane sfeer bij u naar boven halen. Op vrijdag 30 juni zal BBQ service het Gooi laten zien hoe een goed stukje vlees of vis bereid moet worden. Als ze het resultaat van vorig jaar evenaren dan beloofd dit ook een geslaagde avond te worden. Vrijdagavond zal ook de verloting plaatsvinden en wordt uw aanwezigheid natuurlijk verwacht omdat de feestavond met livemuziek van de band ” Two Delight ” wordt gehouden. Al met al een mooie opmaat naar het finale weekend. Op zaterdag 1 juli is de viskraam  weer aanwezig waar heerlijke broodjes haring, makreel en zalm gepresenteerd worden. Voor zoete lekkerbekken zal Wafels en Zo die dag zijn kunsten met suiker vertonen.

De finaledag op zondag 2 juli beloofd echt een spetterende dag te worden. Hopelijk niet te letterlijk zoals in 2016 toen de gravelbanen al vroeg in een tropisch zwembad veranderden, maar nu hebben we zomers warm weer met zonneschijn besteld.  Tapasbar Prins Heerlijk zal zijn hapjes aan u presenteren en Dacor wijnen zal die dag met heerlijke wijnen omlijsten. Deze wijnverkopers zullen uw smaakpapillen testen met heerlijke en goede wijnen, zoals wij dat al enkele jaren van hun gewend zijn. De middag zal worden afgesloten met de prijsuitreiking die muzikaal wordt omlijst door zanger Patrick Willemse. Dat beloofd gezelligheid!

Krantenartikel 26-05-2017

In de laatste week van juni wordt het jaarlijkse MTH open dubbel toernooi bij btv de Geeren gespeeld.

In het voorweekend van 24 en 25 juni zal gestart worden met de poulewedstrijden om daarna in de week tussen 26 juni en zondag 2 juli het toernooi verder te spelen in een afvalschema met de finales die gepland staan op zondag 2 juli 2017. Een compact, en goed georganiseerd toernooi dat in de regio inmiddels grote bekendheid geniet.

Het toernooi weet MTH al vele jaren als hoofdsponsor aan zich verbonden. (meer…)

Krantenbericht 1 juli

MTH Open dubbel toernooi

Afgelopen maandag berichten wij u over de natte start van het MTH open dubbel tennistoernooi. We zijn inmiddels drie dagen verder en de wedstrijden zijn tot nu toe allemaal gespeeld.

Maandag en dinsdagavond waren de weersomstandigheden prima, maar de woensdagavond verliep toch weer onder dreigende weersomstandigheden.

In de kleinere poules zijn de schema’s gespeeld en kwartfinalisten inmiddels bekend. In de grotere poules wordt donderdag en vrijdagavond nog gespeeld. Vanaf vrijdagavond starten ook de kwartfinales.
U kunt het toernooi en de wedstrijdindeling volgen via www. toernooi.nl.

Middels goede sponsoring is het de organisatie gelukt om elke dag de deelnemers en toeschouwers culinair te verrassen. Afgelopen dagen Werden er lekkernijen gepresenteerd door Restaurant Greenfields, Chinees restaurant Peking en Prins Heerlijk tapasbar. Donderdagavond zijn de hapjes verzorgd door de sponsor Cosa Cucina.

Vrijdagavond 1 juli is de feestavond met verloting waarbij een fiets gesponsord door Koot Peugeot en een aantal Passe Partouts beschikbaar gesteld door NoName Facilities worden verloot. Zorg dat je aanwezig bent.

De vrijdagavond wordt culinair verzorgd en gesponsord door BBQ service het Gooi.nl

De organisatie verwacht veel deelnemers op de gezellige feestavond met live muziek van de band “Love Shack”. Ook als je niet meer tennist kunnen de voetjes dus van de vloer!

Zaterdag en zondag verwacht de organisatie naast, natuurlijk, mooie wedstrijden drukte en een gezellige sfeer op de vereniging. Zaterdag zal de traditionele viskraam van lekkere “Hollandse Nieuwe” aan de man brengen!

De zaterdag wordt verder verzorgd door “Wafels en zo”

Voor zondag staan de finales gepland onder het genot van de verrassingen van de sponsoren “de Kaasspecialist”en “Dacor wijnen”.

Reden te meer om een kijkje op tennisvereniging btv De Geeren te komen nemen.