Krantenbericht 1 juli

MTH Open dubbel toernooi

Afgelopen maandag berichten wij u over de natte start van het MTH open dubbel tennistoernooi. We zijn inmiddels drie dagen verder en de wedstrijden zijn tot nu toe allemaal gespeeld.

Maandag en dinsdagavond waren de weersomstandigheden prima, maar de woensdagavond verliep toch weer onder dreigende weersomstandigheden.

In de kleinere poules zijn de schema’s gespeeld en kwartfinalisten inmiddels bekend. In de grotere poules wordt donderdag en vrijdagavond nog gespeeld. Vanaf vrijdagavond starten ook de kwartfinales.
U kunt het toernooi en de wedstrijdindeling volgen via www. toernooi.nl.

Middels goede sponsoring is het de organisatie gelukt om elke dag de deelnemers en toeschouwers culinair te verrassen. Afgelopen dagen Werden er lekkernijen gepresenteerd door Restaurant Greenfields, Chinees restaurant Peking en Prins Heerlijk tapasbar. Donderdagavond zijn de hapjes verzorgd door de sponsor Cosa Cucina.

Vrijdagavond 1 juli is de feestavond met verloting waarbij een fiets gesponsord door Koot Peugeot en een aantal Passe Partouts beschikbaar gesteld door NoName Facilities worden verloot. Zorg dat je aanwezig bent.

De vrijdagavond wordt culinair verzorgd en gesponsord door BBQ service het Gooi.nl

De organisatie verwacht veel deelnemers op de gezellige feestavond met live muziek van de band “Love Shack”. Ook als je niet meer tennist kunnen de voetjes dus van de vloer!

Zaterdag en zondag verwacht de organisatie naast, natuurlijk, mooie wedstrijden drukte en een gezellige sfeer op de vereniging. Zaterdag zal de traditionele viskraam van lekkere “Hollandse Nieuwe” aan de man brengen!

De zaterdag wordt verder verzorgd door “Wafels en zo”

Voor zondag staan de finales gepland onder het genot van de verrassingen van de sponsoren “de Kaasspecialist”en “Dacor wijnen”.

Reden te meer om een kijkje op tennisvereniging btv De Geeren te komen nemen.