Krantenbericht Baarnsche Courant 40-05-2019

MTH open bij De Geeren
Tennisvereniging btv De Geeren, de gezelligste vereniging van Baarn, maakt zich de komende maand weer op voor het jaarlijkse MTH open dubbel toernooi. De laatste week van juni, tijdens het toernooi, bieden wij u dagelijks een culinaire proeverij aan. Deze proeverij wordt mogelijk gemaakt door diverse sponsoren!  Buiten deze smakelijke verwennerij zullen er ook allerlei andere activiteiten plaatsvinden, aan alles wordt gedacht. In het weekend zorgen we bijvoorbeeld voor een sportmasseur. Heeft u tijdens het toernooi een nieuwe bespanning nodig, wordt dat voor u geregeld. Waar vorig jaar het aantal inschrijvingen net voor de magische grens van 300 bleef haken, verwachten we voor de editie van 2019 dat aantal te kunnen overtreffen. Inmiddels en dan schrijven we dinsdag 28 mei 2019 hebben we 150 inschrijvingen.
Het toernooi start op zaterdag 22 juni en eindigt op zondag 30 juni 2019 met de finaledag. Inschrijven voor dit toernooi kan via www.mijnknltb.nl  en staat open voor deelnemers met een speelsterkte van 4 t/m 9 in de categorieën heren-, dames- en gemengd dubbel 17+. De deelnemers worden eerst in poules ingedeeld waarin ze zich kunnen kwalificeren voor het afvalschema. Inschrijving is mogelijk tot en met zondag 16 juni 2019 of bij het eerder bereiken van het maximaal aantal deelnemers.
Het toernooi heeft net als de voorgaande 4 edities MTH accountants en adviseurs als hoofdsponsor. Ook onze jarenlange co-sponsor Nefkens Koot Peugeot ontbreekt dit jaar niet. Naast deze sponsoren zijn er nog diverse bedrijven welke een tennisbaan voor deze week geadopteerd hebben. Verschillende Baarnse restaurants en ondernemers verzorgen de culinaire proeverijen, niet alleen voor de deelnemers maar ook voor hun supporters! Voor de deelnemers staat er dit jaar wel een hele mooie en goedgevulde ‘goodiebag’ klaar. Alleen daarvoor moet je eigenlijk al inschrijven. Laten we niet vergeten dat zonder de steun van de lokale ondernemers het niet mogelijk is om dit toernooi te organiseren. Een toernooi waar verwennen van onze deelnemers voorop staat!

Programma gedurende het toernooi
Zaterdag 22 juni, ‘IJskoud, altijd verrassend verfrissend’  De Smaecken van Hamelink
Zondag 23 juni, ‘een zoete streling voor de tong’  Banketbakkerij Veldhuizen
Maandag 24 juni, ‘culinaire  hoogstandjes’  Restaurant Greenfields
Dinsdag 25 juni,  ‘heerlijke oosterse proeverijen’  Chinees restaurant Peking
Woensdag 26 juni, ‘de betere bites’  Dorsthuys Demmers
Donderdag 27 juni, ‘Italiaanse delicatesse’  Cosa Cucina & Wine Bar
Vrijdag 28 juni, ‘swingende hapjes’  BBQ &Catering Service het gooi.nl
Zaterdag 29 juni, ‘Haring happen’ en korenwijn van Mitra Baarn
Zondag 30 juni, finaledag, ‘Zalige Zalm’ en wijnproeverij Mitra Baarn

De feestavond op vrijdag 28 juni wordt muzikaal omlijst door Claudio en Marlies. Gezien het succes van vorig jaar zullen de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan. Tijdens deze avond vindt voor de aanwezige deelnemers een gratis loterij plaats. Op de finale dag zal Rox van Driel, vertolker van het Nederlandse lied, voor de prijsuitreiking een optreden verzorgen.
Btv De Geeren ziet u graag op het park als deelnemer of als toeschouwer tijdens deze 5e editie van het MTH open dubbeltoernooi.