Krantenbericht: Baarsche Courant 03-05-2019

MTH open dubbel tennistoernooi 2019

Het MTH toernooi wordt dit jaar tussen zaterdag 22 en zondag 30 juni door tennisvereniging btv de Geeren georganiseerd. De inschrijving voor dit toernooi voor dames-, heren-, en gemengd dubbels kan via www.toernooi.nl en is geopend. Op de site van de KNLTB kunt u ook de voorwaarden voor inschrijving lezen.
Inmiddels hebben zich al 65 deelnemers aangemeld.

Door sponsoring van MTH, Nefkens Koot Peugeot en andere Baarnse bedrijven beloofd het weer een geweldige tennisweek te worden met dagelijks culinaire proeverijen aangeboden door onze sponsoren.

Naast tennis staat ook ontmoeting en gezelligheid centraal bij dit toernooi. Een leuke feestavond en spetterend finaleweekend met live muziek en een verloting wordt de deelnemers aangeboden. Dat wil je vast niet missen!

Organiseren en deelnemen is een feestje, schrijf je dus ook in met je partner en help ons het doel van minimaal 300 deelnemers te halen. De organisatie gaat er evenals andere jaren weer voor!