Gezelligheid troef bij MTH toernooi (krantenartikel 28 juni 2017)

Afgelopen weekend hadden we twee geweldige draaidagen op het open MTH toernooi bij de Geeren en van maandag tot woensdag konden op een enkele wedstrijd na op woensdagavond ook alle partijen buiten worden gespeeld.
Het is gezellig op het tennispark van btv de Geeren. Afgelopen weekend hadden we de vinylbrothers die leuke plaatjes uit de 80 Ties en 90 Ties draaiden. Inmiddels zijn er 120 partijen in het toernooi gespeeld en wordt er al doorgepland voor de kwartfinales.
Elke avond is er wel wat te doen op de Geeren, lekker verwennerijen van de sponsoren en leuke muziek op een gezellig terras. Woensdag was het de Hollandse avond en vrijdagavond zal de liveband “Two Delight” optreden tijdens de feestavond. Op die feestavond wordt er ook een kleine verloting gehouden. Alle deelnemers hebben daarvoor een persoonlijk lot gekregen.
Het weekend zullen de finalepartijen worden gespeeld op dit mooie en goed bezette toernooi. Voor de prijsuitreiking van zondag zal Patrick Willemse een optreden verzorgen. We rekenen op een droog weekend en een goede afsluiting van dit geweldige toernooi.
Namens de organisatie van het MTH toernooi bent u ook vrijdagavond en dit weekend natuurlijk van harte welkom als deelnemer of toeschouwer.