Krantenartikel 12-06-2017

MTH Open dubbel tennistoernooi 2017

In de laatste week van juni wordt het jaarlijkse MTH open dubbel toernooi bij btv de Geeren gespeeld. Zoals al eerder in deze krant werd aangekondigd start het toernooi op zaterdag 24 juni en worden de finales gespeeld op zondag 2 juli 2017. Inschrijven via toernooi.nl kan nog t/m zondag 18 juni voor de categorieën 5 t/m 8 (allen 17+) Bij genoeg aanmeldingen voor de categorie 4, wordt ook dit onderdeel aan het toernooi toegevoegd. De organisatie heeft zich dit jaar voorbereid op 250 inschrijvingen. Op dit moment zijn we al ruim de 150 inschrijvingen gepasseerd. Wilt u meedoen aan dit gezellige dubbeltoernooi, schrijft u dan snel in!

De hoofdsponsor MTH heeft zich voor de komende 3 jaar opnieuw verbonden aan  het toernooi. Daarnaast is ook Nefkens Koot Peugeot dit jaar weer een belangrijke sponsor. Geweldig om deze bedrijven achter dit toernooi te hebben staan! Zonder sponsoring van de Drukkerij uit Baarn zou de communicatie middels drukwerk niet geslaagd zijn en daarom zijn we ook deze sponsor dank verschuldigd.  De sponsor No Name Events ondersteunt ons al enkele jaren fantastisch op facilitair gebied. Ongekend!

Het thema van het MTH toernooi, waarbij sport en ontmoeting hand in hand gaan met gezelligheid, lekker eten en drinken, is ” een Culinaire reis ” Dat wordt op de speeldagen en avonden mogelijk gemaakt door de inspanningen van diverse baarnse restaurants en bedrijven.  Zaterdag 24 juni zullen er lekkernijen van Veldhuizen Banketbakkerij aan u worden aangeboden en zal de viskraam  op het park aanwezig zijn.  Zondag 25 juni zal de Smaecken van Hamelink de dag omlijsten. We zijn benieuwd wat Abel nu weer heeft uitgevonden!  Restaurant Greenfields opent maandagavond 26 juni als eerste restaurant haar culinaire deuren. Er zullen die week nog vele volgen. Op dinsdag 27 juni zal Restaurant Peking heerlijke Oosterse gerechten presenteren.

Het toernooi is dan halverwege en de meeste poulewedstrijden zijn gespeeld. Toeschouwers, maar ook deelnemers, die niet door zijn naar de afvalschema’s  hoeven zich de rest van de week niet te vervelen, met op de woensdag de Hollandse muziekavond. Onze nieuweling Restaurant Eemlust zal haar kookkunsten aan u tentoonstellen.  Donderdag 29 juni zal Cosa Cucina Wine Bar samen met Italiaanse muziek de mediterrane sfeer bij u naar boven halen. Op vrijdag 30 juni zal BBQ service het Gooi laten zien hoe een goed stukje vlees of vis bereid moet worden. Als ze het resultaat van vorig jaar evenaren dan beloofd dit ook een geslaagde avond te worden. Vrijdagavond zal ook de verloting plaatsvinden en wordt uw aanwezigheid natuurlijk verwacht omdat de feestavond met livemuziek van de band ” Two Delight ” wordt gehouden. Al met al een mooie opmaat naar het finale weekend. Op zaterdag 1 juli is de viskraam  weer aanwezig waar heerlijke broodjes haring, makreel en zalm gepresenteerd worden. Voor zoete lekkerbekken zal Wafels en Zo die dag zijn kunsten met suiker vertonen.

De finaledag op zondag 2 juli beloofd echt een spetterende dag te worden. Hopelijk niet te letterlijk zoals in 2016 toen de gravelbanen al vroeg in een tropisch zwembad veranderden, maar nu hebben we zomers warm weer met zonneschijn besteld.  Tapasbar Prins Heerlijk zal zijn hapjes aan u presenteren en Dacor wijnen zal die dag met heerlijke wijnen omlijsten. Deze wijnverkopers zullen uw smaakpapillen testen met heerlijke en goede wijnen, zoals wij dat al enkele jaren van hun gewend zijn. De middag zal worden afgesloten met de prijsuitreiking die muzikaal wordt omlijst door zanger Patrick Willemse. Dat beloofd gezelligheid!